· 

Binnenkijken bij Linda en Bart

“We zochten een licht huis, met veel slaapkamers en een grote tuin voor de kinderen om in te ravotten. Senna was nog niet geboren, maar we hadden wel al het idee om samen nog een kindje te krijgen. Net toen ik dacht: we vinden nooit iets, zagen we dit huis. Het was niet echt onze stijl, maar door ons werk – Bart is fotograaf en ik ben stylist en visagist – kunnen we goed in beelden denken en zagen we helemaal voor ons hoe het zou worden. We schilderden de vloeren wit voor meer licht en braken een muur weg tussen de keuken en de woonkamer; zo zouden we tijdens het koken meer betrokken zijn bij de rest van het gezin. De aankleding is een gezellige, warme mengeling van vintage en industrieel geworden, met wit als basis voor een frisse uitstraling. De badkamer moeten we nog aanpakken, maar daar zijn we nog niet over uit.

Lees het hele verhaal in fabulous mama. Nu in de winkel.

Reactie schrijven

Commentaren: 0