· 

10 must have beauty essentials

Ik ben nogal trouw aan beauty producten. Want als iets goed werkt, waarom zou je dan iets anders proberen? Met andere woorden: stick to your brand! Daarom vandaag mijn 10 favoriete beautyproducten. Deze producten zijn tot stand gekomen na 20 jaar research (net 35 geworden en al vanaf mijn 15e bezig met make-up dus dat is lang!)  

Doe je voordeel met deze 20 jaar ervaring!

 

 

 

HAAR
 

1. Droogshampoo Andrélon Verrassend Volume 

Sinds ik deze droogshampoo heb ontdekt was ik nog maar eens in de 4 à 5 dagen mijn haar. Beter voor je haar én minder vaak haren wassen, win-win! Mijn - hele stijle - haar zit op de dag dat het gewassen is namelijk niet. Maar spray er meteen na het wassen er droogshampoo in en halleluja, volume!

2. Big Sexy Hair Spray 

Dit product heb ik van mijn tante gekregen die in LA woont. Ik weet dus niet of het in Nederland verkrijgbaar is maar heb ik een feestje dan spray ik dit in m'n haar. Volume to the max, en de komende drie dagen erna ook nog!

3. Moroccanoil treatment 

Ik las een keer een tijdschrift waarin iemand zei, “er was een periode voordat ik Moroccanoil gebruikte en een periode erna”, en ja dat klopt! Sinds ik deze heerlijke olie heb ontdekt is mijn haar weer gezond, glanzend en mooi. Nadat ik het heb gewassen doe ik wat druppels van deze olie door mijn haar en voila, ik kam er zo doorheen en shinen maar!

4. Redken Silver Shampoo 

Ik kleur mijn haar. En sinds mijn kapper (Rob Peetoom) mij deze shampoo aanraadde blijft mijn haar éindelijk de kleur behouden en heb ik maanden plezier van mijn blonde - in plaats van gele - lokken. Dank je wel Redken!

HOOFD
 

5. Merino Skin Creme

Na jaren zoeken heb ik eindelijk de perfecte dagcrème gevonden. Ik heb nogal een gevoelige huid dus crèmes van Nivea tot Chanel werken allemaal niet omdat er veel te veel 'troep' en parfum in zit. In de crèmes van Merino zitten alleen maar natuurlijke ingrediënten waardoor mijn huid optimaal gevoed wordt en het er eindelijk gezond uitziet.

6. Sampar Dry Cleansing Makeup remover

Mijn huid heeft nog nooit zo schoon gevoeld na het reinigen met deze cleanser. Haalt ook alle oog make-up weg, handig!

7. Sampar Midnight Mask

Ik ben overdag te ongeduldig voor maskers. Daarom vind ik dit nachtmasker echt ideaal. Ik smeer het op voordat ik ga slapen. Het plakt niet maar trekt meteen in en de volgende dag word je met een stralende huid wakker. 

8. Lancome Grandiose Mascara

Sinds mijn 15e gebruik ik Lancôme mascara omdat mijn moeder dat ook gebruikte en er dan voor mij ook één kocht. Dank je wel mam, want Lancôme is echt het allerbeste merk voor mascara. Ever.

9. Anastasia Wenkbrouwpotlood

Ik ben blond en dat betekent: blonde wenkbrauwen. Die moeten helaas iedere dag aangezet worden met een wenkbrauwpotlood anders zie ik er raar uit, vind ik zelf. Daar heb ik dit perfecte potlood voor. Zit in een streep goed en blijft de hele dag zitten. Niet voor niks is Anastasia dé wenkbrauw goeroe van de U.S.A.

BODY
 

10. Eucerin verzorgende olie

Ik zal eerlijk bekennen, met mijn ‘body’ ben ik heel lui. Ik scrub of smeer eigenlijk nooit... Bah, plakt mijn hele lijf na het smeren. Niets voor mij! Maar nu ik zwanger ben gebruik ik wel deze heerlijk olie voor mijn buik omdat ik geen striae op mijn buik wil. Hij werkt super goed, want tot nu toe is er nog niks te zien!

Reactie schrijven

Commentaren: 0