· 

4 musthave kledingstukken voor jou en je kind

Om elke dag een fashionable look te creëren, zijn er een aantal items die absoluut niet mogen ontbreken jullie kledingkasten... 

Deze key items zijn een slimme investering, want ze zijn namelijk geschikt voor elk jaar, elk seizoen en elke dag. 

1. Strepen

De streepjes, een trend die we elk jaar weer terug zien komen in alle modecollecties. Met gestreepte items kun je altijd blijven variëren. Bovendien is deze look op iedere leeftijd toe te passen, dus zowel voor jou als je kind. Mix en match jullie skinny jeans met een gestreepte sweater of blouse. 

2. Denim

Dit item maakte al een statement tijdens de jaren 50 en is vervolgens nooit meer verdwenen uit het modebeeld. Het materiaal wordt tegenwoordig in vrijwel elk kledingstuk verwerkt en dat is niet voor niets, een spijkeritem is eindeloos te combineren met uiteenlopende stijlen. Ook voor kinderen is er in dit thema eenvoudig een gave look te creëren, denk hierbij aan een kruippakje of een spijkerjasje van een stretchy denim stof. Een absolute all time favourite

3. Het witte T-shirt

Dit item is absoluut de beste basis voor elke outfit, het witte shirt is namelijk het ideale matchitem en oneindig te combineren. Daarnaast is dit tijdloze kledingstuk uiteraard geschikt voor iedere leeftijd. Zo creëer je voor je kind bijvoorbeeld al eenvoudig een schattige outfit met een basisshirt en een rokje van tule of een coole jeans. Zelf combineer je een wit T-shirt met een zwarte broek of jeans. Bovendien biedt dit back-to-basic item je de uitgelezen kans om eens flink uit te pakken met een paar accessoires! 

4. Dierenprints

Van panter, slang, zebra tot aan het schaapje uit haar favoriete kinderprogramma. De items geïnspireerd op de dierenhuidjes zijn helemaal hot en we zijn er voorlopig nog niet van af. Deze trend geeft je outfit en die van je kind nét even dat beetje extra. Door de combinatie van items bepaal je zelf wat je uitstraalt: schattig of stoer, je kunt er alle kanten mee op. Mijn favoriete key item in ieder geval! 

Reactie schrijven

Commentaren: 0