· 

Snoepen bij CarlijnQ met deze zomercollectie kinderkleding!

Ben je gek op ijsjes, milkshakes en sprinkels? Dan zit je goed deze zomer bij de collectie van CarlijnQ. Het is één groot snaaifestijn!

Het perfecte thema voor kleine snoepkonten!

What’s for dinner?

Welk kindje houdt er nu niet van lekker snoepen en snaaien? Mijn Otis leeft het liefst op chocolade en ijsjes. Sterker nog, ik kan geen benzinepomp voorbij rijden, zonder vanaf de achterbank een luid “Mama, IJS!’ te horen. Zeg nu zelf, het is natuurlijk ook heerlijk!

Zomercollectie kinderkleding van CarlijnQ

In deze zomercollectie komen er genoeg milkshakes, ijsjes en sprinkels voorbij, gecombineerd met goede basics en wat knits. Stoere jumpsuits, schattige jurkjes, leggings, shortjes, tops en rokjes die te combineren zijn met het knit vestje én sokjes in dezelfde print! Ontzettend leuk! Alles is perfect te combineren in de zachte kleuren grijs, roze, ecru, zwart en wit. Er zijn trouwens ook leuke buttons verkrijgbaar én een te gekke samenwerking…

Tough Cookie

Yvonne van Tough Cookie Store en Carlijn van CarlijnQ hebben samen een te gekke tas aan de collectie toegevoegd! Deze rugtas is van 100% toxic free leather in het lichtgrijs met zwart én de sprinkels print. Hij is beperkt verkrijgbaar, dus als je er één op het oog hebt, dan moet je niet te lang wachten.

Wil je alvast aan de zomergarderobe van je kleine snoepkont beginnen? Start dan bij CarlijnQ in de webshop!

What’s for dinner?

Reactie schrijven

Commentaren: 0