· 

Bizarre trend: visagieteam voor na je bevalling

Ik las een Amerikaans artikel en ik dacht, hier moet ik wat over kwijt! Een visagieteam voor na je bevalling... Het idee is simpel, je bevalt en daarna staat er een team klaar om jou tot in de puntjes te verzorgen.

En dat allemaal voor die perfecte eerste foto met baby, zodat je op Facebook kunt delen hoe trots en mooi je bent samen met je newborn. Laat ik beginnen met: iedereen mag zijn eigen keuzes maken. Als ik voor mezelf spreek, denk ik alleen maar, hoe dan? Ik heb dan ook wel een hele vreemde spoedbevalling gehad. De eerste drie dagen was ik ieder kwartier aan het overgeven, dus nee, ik dacht toen niet bepaald aan mijn look. Laat staan dat ik dacht aan een foto om op social media te delen.

Piccobello

Kate Middleton is natuurlijk het perfecte voorbeeld. Hoe zij zo strak in pak en in de make-up verschijnt, een paar uur na haar bevalling, lijkt magisch. Maar dat is dus dat team dat dan voor je klaar staat. Je boekt zo'n team vooraf en zij zorgen voor een tafel met alle toebehoren om je weer helemaal piccobello in orde te maken voor na je bevalling.

Toch maar niet...

Voor sommige vrouwen klinkt deze Amerikaanse trend misschien als dé perfecte oplossing. Ik kan het me gewoon totaal niet voorstellen. Ik heb in ieder geval nog geen afspraak staan voor als ik beval van baby nummer twee...

 

Toch ben ik heel nieuwsgierig wat jullie van deze Amerikaanse trend vinden. Laat het me weten bij de comments!

Reactie schrijven

Commentaren: 0