· 

Fijne kinderhorloges: het is nooit te vroeg om op tijd te zijn

Het is nooit te vroeg om op tijd te zijn. Brengen deze horloges niet een enorme nostalgie naar boven? Born in the eighties? Steek dan je hand omhoog als jouw eerste horloge ook een flik flak was!

Goed nieuws, de horloges bestaan nog steeds, dus ook jij kan je kind leren klokkijken hiermee. 

Klokkijken vanaf 3 jaar

En nog steeds zijn de ontwerpen even vrolijk! Flik Flak probeert klokkijken leuk te maken voor kinderen vanaf 3 jaar. Het verhaal van grote broer Flik (als grote wijzer) en kleine zusje Flak (als kleine wijzer) dient als hulpmiddel om het verschil tussen uren en minuten te kunnen onthouden. Om de actieve spelletjes in de speeltuin en daarbuiten te kunnen overleven, zijn de horloges schokbestendig, waterdicht en kunnen ze makkelijk mee in de wasmachine op 40 graden. Om daarnaast de veiligheid van de kinderen te garanderen, breekt de Flik Flak-gesp bij een trekkracht van 5kg, zodat de pols beschermd wordt.

Mooi!

De horloges zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en prints. Er zijn Disney-varianten, zoals; Frozen, Looney Tunes en Cars, maar ook superhelden-varianten, zoals; Superman, Batman en Spiderman.

Reactie schrijven

Commentaren: 0