· 

Moois van Mio&Co

MIO&CO is een Nederlands kids label dat ik laatst ontdekte. Ze hebben niet alleen prachtige en betaalbare items voor kinderen, maar ook moois voor mama.

En daar worden we helemaal blij van!

Baby- en kinderkleding

MIO&CO verkoopt baby- en kinderkleding voor de allerkleinsten – vanaf maat 50 – maar ook leuke accessoires, zoals tassen, babydekens en haaraccessoires. Oprichtster Sanne Mus ontwerpt en maakt de collecties van MIO&CO in haar ouderlijk huis – samen met haar moeder. Sanne, als kind al erg creatief, was al op jonge leeftijd achter de naaimachine te vinden.

Rust en eenvoud

De nieuwe Garage Chic*-collectie voor kids is echt te gek! Het merk staat voor rust, eenvoud en kracht en in de collecties vind je comfortabele stoffen in aardse tinten – om rust te creëren in alle drukte die vandaag de dag heerst. Er is een MIO MINI collectie (maat 50 | 80) en de MIO KIDS collectie (86 | 140). Ga het snel zelf ontdekken, want het is ook nog eens heel erg betaalbaar!

Moois voor mama

In de webshop vind je niet alleen mooie kids items, maar ook een paar mooie basics voor mama, zoals de Mombag (afgebeeld op de eerste foto) of deze gave ketting.

Reactie schrijven

Commentaren: 0