· 

Stijlvol alternatief voor de luiertas: de luierclutch

Mijn oog viel op deze prachtige foto’s van een strakke leren clutch. De titel erboven verwarde mij een beetje. Is deze voor je baby? Ik zag mezelf ermee lopen!

Ja! Hallelujah, want de meeste luiertassen van tegenwoordig zijn niet iets waar je trots mee rondloopt. Gelukkig zijn er hier en daar mooie initiatieven, waardoor je als kersverse moeder niet voor aap loopt, waaronder deze!

Logge luiertassen

Je bent natuurlijk helemaal in de wolken met je baby, maar om naast dat prachtige kind nu een grote, logge luiertas neer te zetten met schreeuwende print en kleuren… Liever niet natuurlijk!

Stijlvol alternatief voor de luiertas: de luierclutch

Mies & Co heeft dat compleet begrepen met deze prachtige luierclutch, waar je als modieuze moeder fantastisch mee voor de dag komt! Deze leren clutch staat natuurlijk te gek bij een mooie jurk, maar past ook prima bij een stoere jeans met sneakers. Hij biedt ruimte voor luiers, billendoekjes en wegwerpzakjes. De essentials dus! Dat flesje, knuffeltje en speeltje knikker je maar even onderin de kinderwagen.

Samen delen

Dit is dus zo’n item dat je aanschaft onder het mom: ‘voor de baby’, maar dat je ook heel erg goed kunt gebruiken voor jezelf. Zeg nou zelf, is dat geen perfecte win-win situatie? Een echte musthave voor een stijlvolle mama!

Deze handgemaakte, leren luierclutch is er in het zacht roze, zwart en taupe en kost €99 in de Mies & Co webshop.

Reactie schrijven

Commentaren: 0