· 

Reismagazines voor verre bestemmingen

Verre reizen worden steeds populairder. Bestemmingen als Canada, de USA, Zuid-Afrika en Australië komen voor steeds meer mensen binnen handbereik. Uitgeeflabel Meridian Travel speelt daar op in met gespecialiseersde reismagazines.

 

Meridian Travel heeft voor elke (avontuurlijke) reiziger wat wils. Er zijn vier wereldwijd georiënteerde basismagazines met elk een eigen thema te weten 'De Mooiste Rondreizen', 'WILD' (over de mooiste natuur- en wildlifereizen), 'Onontdekte plekken' en 'Outdoor & Avontuur'. Daarnaast geeft Meridian Travel diverse magazines uit over populaire bestemmingen. Zo is er een magazine over Australië, zijn er reismagazines over de Verenigde Staten en Canada, een uitgave geheel gericht op New York en een uitgave over Indonesië. Voor het ende van het jaar staat er een nieuwe titel op het programma: Noorwegen. De magazines zijn los verkrijgbaar. Voor abonnees van de vier basismagazines is er een leuk extraatje: zij krijgen online toegang tot webversies van álle reisbladen.

 

De magazines zijn bij verschijnen 3 maanden lang in de winkel te koop. In de webshop van Meridian Travel zijn ze het hele jaar verkrijgbaar. Meer weten? Kijk op www.meridiantravel.nl

 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0