· 

Op blote voetjes door het groene gras bij Camping de Helfterkamp

Spelen, klimmen en klauteren op de vele speeltoestellen. Graven in de zandspeeltuin, zandkastelen bouwen in het water, diertjes aaien in de kinderboerderij of waterpret in het ondiepe beekje. Voetballen op het sportveld of hutten bouwen in het speelbos. Knutselen, dansen, zoektochten over de camping of je eigen kracht testen tijdens de rambo tocht. Dit zijn enkele activiteiten die in de zomervakantie worden georganiseerd door het animatieteam. Er is zoveel plezier te beleven!

 

Camping de Helfterkamp heeft het allemaal in huis!

De Helfterkamp in Vaassen is een kleinschalige familiecamping met een landelijke boerderijsfeer. De ruime velden, waarvan de meeste voorzien zijn van een speeltoestel, zijn overzichtelijk ingedeeld. Het is dus mogelijk om vanaf je zonnige plek, met een boekje in de hand, de kids te zien spelen. De sanitair gebouwen zijn verwarmd met vloerverwarming en hierdoor is het op een koele dag ook aangenaam. Alle gebouwen zijn voorzien van een familiedouche met babybad.

 

De bosrijke omgeving zorgt voor vele outdoor mogelijkheden. De oeroude bossen, heidevelden, sprengen en beken zijn een mooi decor voor wandelen, fietsen, mountainbiken of gewoon genieten van de rust en de natuur. Misschien kom je tijdens je verkenningstocht wel een hert, zwijn of das tegen! Met kasteel de Cannenburgh en verschillende steden in de buurt is camping de Helfterkamp een prima uitvalbasis voor een dagje uit.

 

Zelf geen kampeermiddel? Geen probleem! Op het terrein hebben wij verschillende huur accommodaties. Vraag naar onze mogelijkheden. De Helfterkamp, heerlijk kamperen in het hart van de Veluwe! Voor meer informatie en om te boeken ga je naar www.helfterkamp.nl

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0