· 

Geniet van een onvergetelijk verblijf inclusief bezoek aan de Efteling

Welkom thuis bij GuestHouse Hotel Kaatsheuvel! Ben je toe aan een paar dagen weg met het hele gezin? Kom naar GuestHouse Hotel Kaatsheuvel en geniet van een onvergetelijk verblijf inclusief bezoek aan de Efteling.

 

Een hotel waar je jezelf kunt zijn, net zoals thuis! GuestHouse Hotel Kaatsheuvel is het nieuwste familiehotel op loopafstand van de Efteling; ideaal voor families en vrienden die net even wat anders willen. Een verblijf bij GuestHouse Hotel is er een om nooit te vergeten. Het hotel beschikt over ruime familiekamers van 2 tot 8 personen met bijzondere bedden voor het hele gezin!

In de gezellige living kun je heerlijk genieten van een drankje en hapje terwijl de kinderen zich vermaken in de speelhoek. De gave, groene daktuin beschikt over speeltoestellen voor alle leeftijden en een heerlijk relaxed terras! In het seizoen worden gave kidstours georganiseerd en worden er bed-time stories verteld.

Ideaal voor gezinnen met kinderen!

Ben je uitgespeeld? Schuif aan in GuestHouse Kitchen waar je heerlijk en betaalbaar kunt eten! Kom samen genieten en laat je verrassen door de persoonlijke service en oprechte gastvrijheid. Een hotel waar je echt jezelf kunt zijn “Net zoals Thuis”.

 

Voor meer informatie en om te boeken ga je naar

guesthousehotel.nl/fabulousmama

 

EXCLUSIEF ARRANGEMENT VOOR JOU ALS FABULOUS MAMA-LEZERES

- 1 x overnachting

- 1 x uitgebreid ontbijtbuffet

- 1 x dagentree Efteling

VOOR MAAR € 69 P.P.

 

Niet inbegrepen: toeristenbelasting à € 1,94 p.p.p.n.

 

Prijzen en periode

Dit arrangement is vanaf 2 personen te reserveren met aankomst t/m 20-12-18.

Vanaf 3e persoon op dezelfde kamer slechts € 55 p.p.

Kinderen t/m 3 jaar zijn gratis!

Voor meer informatie en om te boeken:

 

guesthousehotel.nl/fabulousmama

Reactie schrijven

Commentaren: 0