· 

Fab Mama Aanbieding: Gratis cooling Aftersun van Naïf Care 

Het is de afgelopen tijd erg lekker weer geweest en zoals het er naar uit ziet, blijft het zonnetje de komende dagen nog lekker hangen. Het is natuurlijk wel erg belangrijk om jezelf en je kinderen goed in te smeren tegen de felle uv-stralingen.  Om die reden mogen wij fabmama lezeressen een special aanbieding aanbieden. 

 

Hebben jullie al eens gehoord van het merk Naïf? Dit is een betrouwbaar huidverzorgingsmerk zonder onzin voor baby’s en kinderen. Pure kwaliteit, met alleen ingrediënten die een baby echt nodig heeft. No chemicals, no bull****. Maar wat bleek, ook veel vrouwen grepen graag naar de kinderproducten van Naïf. Zo werd ook de lijn voor vrouwen geboren.

Wij mogen jullie nu een mooie aanbieding aanbieden. Bij aankoop van een Zonnebrandspray SPF30 (van € 19,95) krijg je een gratis Cooling Aftersun Gel cadeau ter waarde van € 14,95! Hoe je dit besteld? Ga naar www.naifcare.com, voeg de zonnebrandspray én de aftersun gel toe aan je winkelmandje en gebruik de kortingscode FAB-SUN. Het bedrag van de aftersun wordt direct verrekend. Geniet nog lekker van het zonnetje! 

Reactie schrijven

Commentaren: 2
  • #1

    Crytal (zaterdag, 28 juli 2018 13:29)

    Volgens de shop van naif is die code pas geldig bij besteding vanaf 34,95...

  • #2

    Mariska (dinsdag, 31 juli 2018 15:20)

    Code doet het nu in ieder geval wel! Alleen zonnebrand besteld met after sun