Beauty

Beauty · 18. juli 2018
Het is de afgelopen tijd erg lekker weer geweest en zoals het er naar uit ziet, blijft het zonnetje de komende dagen nog lekker hangen. Het is natuurlijk wel erg belangrijk om jezelf en je kinderen goed in te smeren tegen de felle uv-stralingen. Om die reden mogen wij fabmama lezeressen een special aanbieding aanbieden.
Beauty · 23. april 2018
Sinds ik een dochter heb, kijk ik af en toe verlangend naar foto's van voor die tijd. Niet omdat ik terug verlang naar een leven zonder Evy - absoluut niet - maar wel naar mijn pré peuter uiterlijk.

Beauty · 23. april 2018
Ik las een Amerikaans artikel en ik dacht, hier moet ik wat over kwijt! Een visagieteam voor na je bevalling... Het idee is simpel, je bevalt en daarna staat er een team klaar om jou tot in de puntjes te verzorgen.
Beauty · 23. april 2018
Ik ben nogal trouw aan beauty producten. Want als iets goed werkt, waarom zou je dan iets anders proberen? Met andere woorden: stick to your brand! Daarom vandaag mijn 10 favoriete beautyproducten. Deze producten zijn tot stand gekomen na 20 jaar research (net 35 geworden en al vanaf mijn 15e bezig met make-up dus dat is lang!)

Beauty · 23. april 2018
Krijg jij het al benauwd als je dochter vraagt of je alsjeblieft een invlecht wilt maken? En kun je zelf ook wel een aantal foolproof hairstyles gebruiken?
Beauty · 16. april 2018
Dilemma! Hoe houd je jezelf in shape tussen werk, kids en gezellige etentjes door? Ik heb een snelle en makkelijke manier gevonden. De 7 minute workout!