De leukste 8 Nederlandse kinderkleding webshops

Fashion 6-12-2015
De leukste 8 Nederlandse kinderkleding webshops

De leukste 8 Nederlandse kinderkleding webshops

Fashion 6-12-2015

Er zijn zoveel kinderkleding webshops dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet! Wil je echte mooie en originele kinderkleding scoren?

Dan zijn dit de acht Nederlandse webshops waar je moet zijn!

1. ORANGE MAYONNAISE

Deze webboutique voor baby's, kids en tieners (tot 18 jaar) heeft een bijzonder aanbod aan design en urbanwear labels van over de hele wereld. Luxe, comfortabele basics naast kleurrijke of verfijnde artikelen, maar altijd uniek! Er is zo veel moois hier te vinden dat het altijd lastig kiezen is!

2. STORE OF DAYDREAMS

Store of Daydreams verkoopt zo’n 30 verschillende unieke merken. Hier draait alles om de allermooiste kinderkleding, lifestyle en interieur. Je vindt de meest trendy internationale en nationale merken vanaf baby tot aan 12 jaar zoals: Mini Rodini, Soft Gallery, Louise Misha, Finger in the Nose, Tiny Cottons, BangBang Copenhagen, Blune Paris, Emile et Ida, Gro Company, Fine Little Day en nog veel meer!

3. STICK AROUND SHOP

Een online shop met een leuke vibe voor jonge kids t/m 2 jaar. De merken die Stick Around Shop verkoopt zijn origineel en trendsettend. Elk merk heeft zijn eigen verhaal en visie, maar wat ze allemaal gemeen hebben is dat het unisex merken zijn en dat ze verantwoord geproduceerd worden.

4. POMME DE JUS

Pomme de Jus is de eigenwijze kinderkleding winkel van Lonneke en Rienke. Zij zijn altijd op zoek naar nieuwe merkjes en proberen net een beetje anders dan anders te zijn. Pomme de Jus is online sinds augustus 2014, maar ze hebben ook een ‘echte’ winkel in Rotterdam.

5. LITTLE DIFFERENT

Little Different is de nieuwste in het rijtje van deze online shops. Zij zoeken wereldwijd naar moderne merken die ‘net even anders’ zijn. Zo hebben ze in hun collectie House of Jamie uit Amsterdam, Sticky Fudge uit Zuid Afrika, Petit by Sofie Schnoor uit Denemarken, 1+ in the family uit Spanje, en Les Petites Choses uit Frankrijk. Little Different biedt op dit moment kleding aan in de leeftijdscategorie 0 tot ongeveer 4 jaar.

6. MAYSONS

Maysons verkoopt exclusieve kinder- en babykleding, van de mooiste merken voor kinderen. In het ruime assortiment vind je kinderkleding van merken zoals: Mini Rodini, Little 10 days, Tiny Cottons, Small Rags, Mingo, I dig Denim en Soft Gallery. Je slaagt hier gegarandeerd!

7. SAMA-SAMA-SHOP

SAMA-SAMA begon met het verkopen van hun eigen baby- en kinderkleding. Een jaar later verkopen zij ook andere leuke merken in hun webwinkel. De gedachte achter deze SAMA-SAMA shop is om alleen merken te verkopen die niet alleen een goed verhaal en concept hebben achter hun merk/kledinglijn. Maar die ook hun kleding op een mens- en milieuvriendelijke wijze produceren. Los hiervan verkopen ze vooral stoere unieke kleding die je niet overal vindt!

8. REBEL IN THE HOUSE

Op zoek naar een echt uniek merk voor je kind? Dan moet je bij Rebel in the House zijn. Hier verkopen ze de hotste merken van de beste kwaliteit en die nog niet bekend zijn bij het grote publiek. Eigenaresse Ellis heeft een zeer goede smaak en dat zie je terug in haar shop.

Over Citymom

Ik ben Bettina Neseker en woon samen met mijn vriend, dochter Bobbi en zoon Fitz in Amsterdam Oud-West. 

Reacties

Meer artikelen uit ons netwerk