Handgemaakt merk van Nederlandse bodem: ebzo

Fashion 30-04-2016
Handgemaakt merk van Nederlandse bodem: ebzo

Handgemaakt merk van Nederlandse bodem: ebzo

Fashion 30-04-2016

"Oh nee!" is één van Otis' favoriete uitspraken. Of het nu gaat om iets wat op de grond valt of iets wat op televisie gebeurt, "Oh nee!" komt vaker voorbij dan de vliegtuigen hier (en we wonen vlakbij Schiphol).

En laat deze uitspraak nou net één van de teksten zijn op de kinderkleding van ebzo, net als 'ondeugd', 'figuur' en 'charmeur'. Alle kleding is handgemaakt door eigenaresse Kim, die eerst bij haar moeder in de leer is gegaan!

Uniek

Kim struint zelf allerlei stoffenbeurzen en -markten af, op zoek naar de meest zachte en hoog kwalitatieve stoffen. Vervolgens worden deze eerst gewassen, zodat je thuis niet opeens een maat kleiner uit de wasmachine haalt. Daarna wordt alles op maat gesneden, met de hand bedrukt met eigen ontwerpen en in elkaar gezet. Een behoorlijke klus, maar je hebt wel een uniek stuk in handen wat met veel liefde gemaakt is.

Haaien, dino's, milkshakes: you name it

Ze heeft sweaters, shirts, leggings, harembroekjes en accessoires in de collectie. Naast de leuke statements vind je hier ook stoere haaien, bliksemschichten, dots, strepen, milkshakes en dino’s! Kim is afgelopen jaar gestart, dus je vindt deze unieke items nog niet op iedere hoek van de straat. Hierdoor loopt jouw kleintje er origineel bij én tovert 'ie een lach op ieders gezicht zodra ze de grappige tekst zien.

Nice price

Nog een fijn weetje: ebzo is ook super scherp geprijsd! De stoere kleding wordt gemaakt in maat 62 t/m 116 en is verkrijgbaar in de ebzo webshop.

Foto's: ebzo kinderkleding

Over Oh yeah baby

Ik ben Claudia, een enthousiaste, 30-something, tekstschrijvende en bloggende moeder van Otis.

Reacties

Meer artikelen uit ons netwerk