Moois van Mio&Co

Fashion 8-05-2017
Moois van Mio&Co

Moois van Mio&Co

Fashion 8-05-2017

MIO&CO is een Nederlands kids label dat ik laatst ontdekte. Ze hebben niet alleen prachtige en betaalbare items voor kinderen, maar ook moois voor mama.

En daar worden we helemaal blij van!

Baby- en kinderkleding

MIO&CO verkoopt baby- en kinderkleding voor de allerkleinsten – vanaf maat 50 – maar ook leuke accessoires, zoals tassen, babydekens en haaraccessoires. Oprichtster Sanne Mus ontwerpt en maakt de collecties van MIO&CO in haar ouderlijk huis – samen met haar moeder. Sanne, als kind al erg creatief, was al op jonge leeftijd achter de naaimachine te vinden.

Rust en eenvoud

De nieuwe Garage Chic*-collectie voor kids is echt te gek! Het merk staat voor rust, eenvoud en kracht en in de collecties vind je comfortabele stoffen in aardse tinten – om rust te creëren in alle drukte die vandaag de dag heerst. Er is een MIO MINI collectie (maat 50 | 80) en de MIO KIDS collectie (86 | 140). Ga het snel zelf ontdekken, want het is ook nog eens heel erg betaalbaar! 


Moois voor mama

In de webshop vind je niet alleen mooie kids items, maar ook een paar mooie basics voor mama, zoals de Mombag (afgebeeld op de eerste foto) of deze gave ketting.

MIO&CO.COM

Over Citymom

Ik ben Bettina Neseker en woon samen met mijn vriend, dochter Bobbi en zoon Fitz in Amsterdam Oud-West. 

Reacties

  • solekaka101@gmail.com 09-05-2017 0:11

    Mijn naam is Shole Kakhaz. Dit is een zeer vrolijke dag van mijn leven vanwege de hulp die Dr.Akobe heeft me gegeven door mij te helpen mijn ex man terug te krijgen met zijn magische en liefde spelling. Ik was 6 jaar getrouwd en het was zo verschrikkelijk omdat mijn man echt op me was bedriegen en was op zoek naar een echtscheiding maar toen ik over Dr.Akobe e-mail kwam op het internet over hoe hij zo veel mensen heeft geholpen om hun ex terug te krijgen En helpen bij het vaststellen van de relatie. En maak mensen gelukkig in hun relatie, ik legde mijn situatie aan hem uit en zoek dan zijn hulp maar tot mijn grootste verrassing vertelde hij me dat hij mij met mijn zaak zal helpen en hier ben ik nu aan het vieren omdat mijn man Is totaal veranderd voor goed. Hij wil altijd bij me zijn en kan niets zonder mijn heden doen. Ik geniet echt van mijn huwelijk, wat een geweldige feest. Ik zal doorgaan met het testen op internet omdat Dr.Akobe echt een echte spellaster is. HEEFT U HULP NODIG CONTACT DOCTOR Akobe NU VIA EMAIL: .(JavaScript must be enabled to view this email address) of bel +2348054662252 of +2348142307304. Hij is het enige antwoord op je probleem en laat je je gelukkig voelen in je relatie.and zijn ook perfect in 1 LOVE SPELL 2 WIN EX BACK 3 FRUIT VAN DE WOMB 4 PROMOTION SPELL 5 BESCHERMINGSGELIJK 6 SPESIALE SPELL 7 GOEDE SPELLEN SPEL 8 LOTTERIJ SPELLEN En de zaak van de rechtbank.

    U kunt ook zijn website bezoeken:

    https://www.akobemagiclovespells.com

    Meer artikelen uit ons netwerk