Winnen: voorleesboek én cadeaubon (t.w.v. €100) van NAME IT!

Fashion 17-11-2017
Winnen: voorleesboek én cadeaubon (t.w.v. €100) van NAME IT!

Winnen: voorleesboek én cadeaubon (t.w.v. €100) van NAME IT!

Fashion 17-11-2017

De dagen worden korter én kouder: tijd om samen op de bank te kruipen met warme chocolademelk, een kleedje en… het voorleesboek ‘Het huis van Stella’! Wij geven namelijk 3 keer dit mooie voorleesboek van kinderkledingmerk NAME IT weg. Dat niet alleen… Je krijgt er ook een giftvoucher van 100 euro én een leuk cadeautje bij! 

Een musthave voor de koude, donkere winterdagen, dat mooie voorleesboek én een nieuwe wintergarderobe voor je kind.

Een sprookjesachtig voorleesboek

Kinderkledingmerk NAME IT heeft leuke, stoere én schattige kledingstukken voor kinderen van 0 tot en met 16 jaar. Naast een leuke webshop heeft het merk ook verschillende vestigingen door heel het land. En daar komt nu vanaf 20 november ook een kinderboek bij… ‘Het huis van Stella’ is, zeker in deze aankomende winterperiode, een heerlijk, sprookjesachtig voorleesboek om tijdens de donkere dagen uit voor te lezen. Het boek gaat over de negenjarige Stella en haar broertje Carl. Wanneer ze in de dagen voor kerst bij hun excentrieke, lieve tante Stella blijven logeren, maken ze in het grote huis de gekste dingen mee! 

Mail en win!

Vanaf 20 november zijn de musthave voorleesboeken te krijgen in de winkels van NAME IT. En het leuke is... Wij mogen 3x het boek, de giftvoucher van 100 euro én een klein cadeau vanuit het boek weggeven. Wil jij kans maken op deze te gekke prijs? Mail dan snel naar lezersactie@fabmama.nl, met als onderwerp "Winactie NAME IT", waarom jij deze prijs zou moeten winnen. Fingers crossed!

Over Sanne

Ik ben Sanne, webredacteur en dus dol op schrijven, maar ook op shoppen, etentjes met vriendinnen en veel gezelligheid. 

Reacties

Meer artikelen uit ons netwerk