Een serieus mooie luiertas? Het kan!

Fashion 20-04-2017
Een serieus mooie luiertas? Het kan!

Een serieus mooie luiertas? Het kan!

Fashion 20-04-2017

Waarom zien de meeste luiertassen er toch uit alsof ze voor een kleuter zijn gemaakt? Of door iemand zijn ontworpen die kleurenblind is? Yep, de spullen die erin zitten zijn voor je baby, maar daarom hoeft 'ie toch niet in vijftig tinten roze te zijn? Mama is tenslotte degene die ermee (voor gek) loopt...

Wel zo fijn dus, wanneer een luiertas mooi is! En gelukkig, het kan. Want deze beauty, die blijf je gewoon gebruiken nadat je kind uit de luiers is. Voor je werkspullen. Of dat nachtje weg met Manlief.

Tas die jaren meegaat

Misschien ken je de Paperbag van MYOMY wel; deze tas heeft inmiddels ook een zusje: My Paperbag Baby. Een super stoere (luier) tas waarmee je maar al te graag gezien wilt worden en die óók (juist!) geschikt is als je kids weer uít de luiers zijn. Hij is niet goedkoop, maar het is echt een diepte-investering als je het ons vraagt! En waanzinnig mooi dankzij de eenvoud.

Praktisch en stoer

“De tas is eenvoudig, functioneel, stoer en geschikt voor zowel vaders als moeders", vertelt ontwerper Ramon Middelkoop. Alle My Paper Bag tassen worden met de hand gemaakt. Ook steun je met je aankoop organisatie Plan, die ertoe bijdraagt dat kinderen in India een geboortecertificaat krijgen. Zonder een geboortebewijs hebben deze kinderen geen recht op onderwijs en gezondheids-zorg. Win-win dus, deze tas! Je shopt 'm via The Little Green Bag.


Beeld: Citymom voor fabmama


My Paperbag Baby, €289,95.

Beelden: MYOMY / Citymom

Reacties

Meer artikelen uit ons netwerk