Bereidingstijd

Voorbereiden 10 minuten
Bereiden 5 minuten

Ingredienten

  • 2 uien
  • 200 g verse doperwten
  • 1 tl kerriepoeder
  • 3 el olijfolie
  • 8 gamba’s, donker darmkanaal verwijderd
  • 8 sint­jakobsschelpdieren uit de schelp (coquilles)
  • 100 ml visfumet
  • 100 ml kokosroom
  • zout
  • peper
  • 50 g pinda’s
  • 2 takjes bladpeterselie
  • 1 gietijzeren braadpan
  • 1 snijplank

Bereiding

Pel de uien en snijd ze in vieren. Bak de uien met de doperwten en het kerriepoeder in een braadpan in de olijfolie op laag vuur. Voeg de sint­jakobsschelpdieren en gamba’s toe, giet de visfumet en kokosroom erover en laat alles op heel laag vuur in 5 minuten gaar worden. Breng op smaak met zout en peper. Bestrooi met grof gehakte pinda’s en toefjes peterselie.

Neem nu een extra voordelig abonnement op fabulous mama, of geef er één cadeau. Zo hoef je nooit meer iets te missen!