Bereidingstijd

Voorbereiden: 5 minuten
Bereiden: 45 minuten
Rusten: 10 minuten

Ingrediënten

  • 1 bos bospeen
  • 3 zoete blonde uien
  • 1 ontbeende lamsschouder (slager)
  • 4 el olijfolie
  • 6 tenen knoflook
  • 1 tak rozemarijn
  • 2 takjes tijm
  • 200 ml droge witte wijn
  • Zout, peper
  • 1 gietijzeren braadpan
  • 1 snijplank

Bereiding

Verhit de oven tot 180 °c. Schrap de bospeen en laat het groen eraan. Snijd de uien met de schil in vieren.

Bak de lamsschouder in een braadpan in de olijfolie aan alle kanten bruin. Voeg alle overige ingrediënten toe met zout en peper naar smaak. Doe het deksel op de pan en zet de pan 30 minuten in de oven.

Haal het deksel eraf en laat de pan nog 15 minuten in de oven staan. Laat het vlees voor het serveren 10 minuten rusten

Fabulous mama altijd als eerste op je deurmat? Bekijk de voordelige abonnementen >>