Ingrediënten

  • 400 g pure chocolade, gesmolten
  • 1 el plantaardige olie
  • 500 g kant-en-klaar Turks fruit (lokum), grofgesneden
  • 15 g gevriesdroogde frambozen, plus extra, verkruimeld om te bestrooien
  • 2 el eetbare gedroogde rozenblaadjes*

*Eetbare gedroogde rozenblaadjes (onbespoten) en gevriesdroogde frambozen zijn verkrijgbaar in sommige eetwinkels en speciaalzaken en in webwinkels.

Bereiding

Bekleed een ondiepe bakvorm van 20 x 20 cm met bakpapier. Meng de chocolade en olie goed in een grote kom. Roer het Turks fruit en de frambozen erdoor.

Verdeel het mengsel over de bakvorm en strooi er de extra, verkruimelde frambozen en de rozenblaadjes over. Zet 1 uur in de koelkast of tot de plak is opgestijfd. Haal uit de vorm, snijd in stukjes en dien op.

Deze rocky road kun je luchtdicht verpakt 1 week bewaren in de koelkast.