Nu we allemaal verplicht nog vier weken binnen moeten blijven, vallen er een hoop verjaardagsfeestjes in het water. Heel verdrietig, maar gelukkig komen we met (video)bellen en wat creativiteit een heel eind. Een leuke verjaardagskaart is een extraatje om de feestvreugde te verhogen. Zo is er toch iets tastbaars voor de jarige om te voelen dat jij aan hem of haar hebt gedacht. Met deze leuke kaarten wordt het toch nog een leuke dag voor jong en oud!

VorigeVolgende

11 Verjaardagskaart met foto

Heb je een mooie foto van de jarige? Maak je kaart dan extra persoonlijk door deze in te zetten op de verjaardagskaart. Met een fabulous filtertje erover zorg jij ervoor dat de jarige deze kaart voor altijd zal willen bewaren!

1. Verjaardagskaart met foto

22 Beestenbende

Bijna iedereen houdt van dieren! Een vrolijk beestje op de verjaardagskaart kan dan ook niet missen. Of je lieve jarige nu houdt van pluizige lama’s, trouwe pups of enge krokodillen, je vindt voor ieder wat wils!

2. Beestenbende

33 Cartoontastic

Niks zegt feest als een vrolijke cartoon. Zowel kleine als grote jarigen hebben ongetwijfeld een favoriet stripfiguur of een lievelingsboek. Als je hiernaar kan verwijzen op de verjaardagskaart, geeft dat een extra persoonlijke touch.

3. Cartoontastic

44 Age is just a number

Weet je nog hoe je vroeger als kind niet kon wachten om weer een jaartje ouder te zijn? Een extra vinger om op te steken als iemand vroeg hoeveel jaar je was! Hoe trots is jouw kleine jarige dan als die gedroomde leeftijd pontificaal op zijn verjaardagskaart staat? Wij denken megatrots!

4. Age is just a number

55 Met een cadeautje

Vind je een kaart alleen niet voldoende om de jarige eens flink in het zonnetje te zetten? Overweeg dan eens om er een cadeautje bij te doen. Zeker nu veel feestjes niet door kunnen gaan, lopen kinderen voor hun gevoel alle leuke dingen aan jarig zijn mis. Cadeaus is daar vaak toch een onderdeel van. Maak ze extra blij met een leuk speeltje of een reep chocola, dan hebben ze toch nog écht feest op hun speciale dag.

5. Met een cadeautje
VorigeVolgende