Lifestyle

Lifestyle · 19. juni 2018
Toen Kim (40) en Joost (40) het ivf-traject in gingen, wisten ze nog niet hoe hobbelig en lang deze weg zou zijn. Allebei vertellen ze hoe ze dit ervaren hebben. Joost: “Toen Kim zei dat ze tweemaal in haar broek had geplast, vroeg ik: ‘Is het niet je vruchtwater?’ Ik zag haar ogen groot worden van angst.”
Lifestyle · 15. juni 2018
Meisjes die een goede band met hun vader hebben, staan later steviger in hun schoenen, wijst onderzoek uit. Drie bekende papa’s vertellen over de bijzondere vader-dochterband en hun beschermende rol. “Als er straks een jongen voor haar aan de deur komt, jaag ik hem de stad uit.”

Lifestyle · 12. juni 2018
Basisscholen bepalen tegenwoordig wat je als ouder je kind te drinken mag meegeven (alleen water) en wijzen, soms vrij dwingend, een opvoedrichting aan, met mindfulnesstraining en al. Gaat die bemoeizucht niet een tikkeltje te ver? Of hebben wij het er als afschuivende ouders zelf naar gemaakt?
Lifestyle · 05. juni 2018
Al zes jaar lang deelt ze lief en leed als onze vaste columniste: actrice Angela Schijf (39), moeder van drie dochters (13, 11 en 6). Waar onzekerheid over zichzelf in haar aard zit, biedt het rotsvaste vertrouwen in haar man altijd houvast: “Ik zal Tom nooit meer verlaten. Dan moet het wel heel gek lopen.”

Lifestyle · 28. mei 2018
Interieur betekent voor mij een manierom jezelf te uiten. Je vertelt als het ware een verhaal met elk item en elke kleur die je uitkiest. Misschien is dat ook een benadering die past bij mijn karakter.
Lifestyle · 21. mei 2018
Ze zijn de popsterren van deze tijd en vaak nog piepjong: vloggers. Drie moeders vertellen over de leuke, maar ook soms minder leuke ervaringen met hun mini-celebs: “Op de ontmoetingsdag moesten we een cirkel om Nina heen vormen om haar te beschermen.”

Lifestyle · 02. mei 2018
Ze zette handbal in ons land op de kaart, maar werd pas echt voorpaginanieuws toen ze ...
Lifestyle · 25. april 2018
Wakker worden in de prachtige natuur van Canada en lekker bij de camper ontbijten met de kids, wie wil dat n...

Lifestyle · 23. april 2018
Diep respect voor moeders die gaan schoonmaken (of iets anders nuttigs doen) terwijl de baby slaapt...
Lifestyle · 23. april 2018
De kraamperiode is soms net een stormbaan: euforie wordt afgewisseld met ellendige momenten waarop je er mentaal even helemaal doorheen zit.

Meer weergeven