Lifestyle

Blijf op de hoogte van de laatste musthaves op het gebied van wonen, reizen en uitgaan of neem een kijkje in het leven van andere mama’s.
De week vanCelebInspiratieMusthavesDIYMoneyBinnenkijkenWonenReizen

5 redenen waarom Zweden een perfecte plek is voor een wintervakantie

Nu de donkere dagen weer van start zijn gegaan, is de kans groot dat je begint te fantaseren over de kerstvakantie. Denk eens aan Zweden: een echt Winter Wonderland.

Zo kom jij zonder kou de winter door

In de koude herfst- en wintermaanden wil je het liefst emigreren naar een warm land. Herkenbaar? Dan helpen deze tips je warm en comfortabel de winter door.

Upgrade je badkamer in 5 simpele stappen

Je badkamer is een mini-spa waar je even kan bijkomen, al is het maar voor vijf minuutjes. Met deze vijf simpele tips geef jij je badkamer een flinke upgrade.

De 5 leukste cadeaus voor de feestdagen

Heb je weer dezelfde persoon getrokken met lootjes en weet je even niet meer wat je moet geven? Laat je inspireren door deze toffe gadgets!

Nieuwe trend: de melkbad zwangerschapsshoot

In een bad worden water, melk en verse bloemen gelegd. Hier kan je als zwangere vrouw dan lekker in liggen. Niet moeilijk doen met poseren dus.

Wonen

Binnenkijken bij… Mignon: ‘Ik stond te springen om het huis aan...

Binnenkijken bij… Mignon (38) brengt de kerstdagen het liefst thuis door, samen met Erik (39) en hun drie kinderen Joshua(14), Jonah(7) en Maylin(4).

Reizen