Lifestyle

Blijf op de hoogte van de laatste musthaves op het gebied van wonen, reizen en uitgaan of neem een kijkje in het leven van andere mama’s.
De week vanCelebInspiratieMusthavesDIYMoneyBinnenkijkenWonenReizen

Vakantie met kinderen: 7 kindvriendelijke vakantiebestemmingen in Europa

Jij geniet van vakantie als je kind plezier heeft. Waar kan je leuk op vakantie met je kind? Dit zijn 7 kindvriendelijke vakantiebestemmingen in Europa.

Positieve goede voornemens voor 2019

Om ook op de korte termijn wat extra geluk te creëren in 2019, zetten we de mooiste positieve goede voornemens voor je op een rijtje.

Gezond eten: waar kan je op letten?

Letten op je voedingspatroon heeft meer voordelen dan een slank figuur: je hebt meer energie en je algehele gezondheid gaat erop vooruit. Zo begin jij met gezond eten!

De nieuwe fabulous mama (10) ligt nu in de winkel!

De laatste fabulous mama van 2018 ligt alweer in de winkel! Met onder meer paralympisch kampioen Bibian Mantel. En heel veel feestdageninspiratie.

Wauw, in dit stadje waan je je in een echte kerstfilm

Altijd al eens door een echte kerstfilm willen lopen, met je voeten knerpend in de magische sneeuw? Dan is dit stadje jouw ideale vakantiebestemming!

Wonen

Binnenkijken bij… Florentine: ‘Ik viel meteen voor het blauwe pannendak’

Ben jij ook altijd zo benieuwd hoe andere mensen wonen? Deze maand kun je een kijkje nemen in het Haarlemse huis van Florentine.

Reizen