Lifestyle

Lifestyle · 20. augustus 2018
De plek en het oppervlak, zowel buiten als binnen, maakten dat Tamara en haar man Rogier er als haviken op doken toen ze hoorden dat er een woonboot vrijkwam. Nu vieren ze er de zomer, samen met Suzy (9), Mick (7) en Faye (5).
Lifestyle · 23. juli 2018
Twintig jaar lang verlangde de lesbische Fleur Koning (43) naar een kind, maar ze vond niet de juiste donor. En toen, op haar 40ste, was daar Jan en besloten ze ervoor te gaan: “Zo mooi om Jamies komst te delen. Terwijl ik bijkwam van de keizersnee, lag ze heerlijk op Jans buik.”

Lifestyle · 23. juli 2018
Tienduizenden toeristen trekken naar Fortaleza in Brazilië voor zon, zee en strand. Maar de stad heeft ook een andere, inktzwarte kant: de kinderprostitutie tiert er welig. Lane (nu 20): “Toen mijn vader op mijn 13de ineens verdween, zat er niets anders op dan me te laten oppikken door mannen.”
Lifestyle · 23. juli 2018
Nog altijd hebben duizenden kinderen na een scheiding geen contact meer met hun vader. Tegen zijn zin: “We hebben de mond vol van gelijke rechten voor mannen en vrouwen, maar gelijke rechten na een scheiding? Daar doen we blijkbaar niet aan.”

Lifestyle · 22. juli 2018
Ze groeide op voor het oog van een miljoenenpubliek: Marly van der Velden (30) aka Nina uit GTST. Over haar jeugd, haar worsteling met anorexia en moeder worden: “Als klein meisje wilde ik eigenlijk het liefst verdwijnen.”
Lifestyle · 18. juli 2018
Twintig jaar lang verlangde de lesbische Fleur Koning (43) naar een kind, maar ze vond niet de juiste donor. En toen, op haar 40ste, was daar Jan en besloten ze ervoor te gaan: “Zo mooi om Jamies komst te delen. Terwijl ik bijkwam van de keizersnee, lag ze heerlijk op Jans buik.” “Een bevriende kapper was de eerste die ik benaderde. Tijdens een etentje, in het bijzijn van zijn vriendin, vroeg ik het, nerveus. Hij sloeg zijn hand op zijn borst, stond op en zei met een trotse blik dat hij...

Lifestyle · 15. juli 2018
Welkom thuis bij GuestHouse Hotel Kaatsheuvel! Ben je toe aan een paar dagen weg met het hele gezin? Kom naar GuestHouse Hotel Kaatsheuvel en geniet van een onvergetelijk verblijf inclusief bezoek aan de Efteling.
Lifestyle · 13. juli 2018
Angela Schijf in Fabulous Mama: “Onzekerheid zit in mijn aard, ik denk veel eerder dat ik iets niet kan, dan dat ik het wel kan.”

Lifestyle · 10. juli 2018
Tien jaar geleden kocht Marjoleine (39) met haar man Alex (43) een krappe benedenwoning van 65m2 in Amsterdam-West. Ze bouwden een werkruimte in de achtertuin, plaatsten een uitbouw en kochten het huis van de bovenbuurvrouw. Nu wonen ze met hun kinderen Liedewij (10), Bloeme (8) en Elfie (4) op een ruime 155m2.
Lifestyle · 04. juli 2018
Spanje in de zomermaanden te toeristisch? Niet voor Malou. Ze croste samen met haar gezin drie weken lang door Andalusië en voelde zich bijna een local.

Meer weergeven