Een jaar lang gratis bananen winnen?

Lifestyle 14-10-2015
Een jaar lang gratis bananen winnen?

Een jaar lang gratis bananen winnen?

Lifestyle 14-10-2015

Wat eten kinderen het liefst? Iets zoets natuurlijk! Maar in plaats van koekhappen, gaan we fruithappen... In het kader van de Fairtrade week organiseert Plus een recordpoging fruithappen voor kids.

Op woensdag 28 oktober gaan zoveel mogelijk kinderen tussen de vier maanden en vier jaar tegelijkertijd een bananenfruithapje eten. Want bananen zijn lekker en in Nederland zeer geliefd! Vooral Fairtrade bananen zijn een super goede keuze. Deze staan voor eerlijke handel. Bananenboeren in Colombia hebben hierdoor een goed inkomen om voor hun gezin te zorgen en in hun toekomst te investeren. 

Recordpoging fruithappen

In het kader van de Fairtrade week organiseert Plus  voor alle ouders en verzorgers en hun kinderen van vier maanden tot vier jaar een recordpoging fruithappen. Ben jij op woensdag 28 oktober vrij? Kom dan om 14.30  met je kind naar Plus van den Brom in Huizen en doe samen mee aan dit gezonde event. Naast de recordpoging geeft healthy mama Vivian Reijs op deze dag een workshop 'knutselen met fruit'. En na de recordpoging zet Plus jouw kind ook nog eens fruitig op de foto. 

Winnen!

Wil je dat jouw kind het nieuwe Fairtrade gezicht van Plus wordt? Kom dan naar de recordpoging fruithappen en laat jouw kind fruitig op de foto zetten. Uit alle kinderen wordt hét Plus Fairtrade gezicht gekozen. Met als beloning: een jaar lang gratis bananen! 

The details

Nog even op een rijtje....

  • Wat? Recordpoging fruithappen met Fairtrade bananen
  • Waar? Bij Plus Van den Brom aan de Oostermeent –Oost 62 in Huizen
  • Wanneer? 28 oktober van 14.30 uur tot 17.30 uur
  • Wie? Moeders met kinderen tussen de 4 maanden en 4 jaar
  • Hoe? Schrijf je hier in
  • Winnen? Yes! Laat je kind fruitig op de foto zetten en wie weet wordt jouw oogappel hét Fairtrade gezicht van Plus. Beloning: 1 jaar lang gratis Fairtrade bananen

Over Sanne Bluemink

Ik ben Sanne, hoofd Sales Support bij Mama Media Group en owner van mamablog AmsterdaMama. Getrouwd met Joep en mama van Vince (bijna 5) en Lou (7maanden). 

Reacties

Meer artikelen uit ons netwerk