Humor: deze Moederdag-reep van Tony’s Chocolonely

Lifestyle 8-05-2017
Humor: deze Moederdag-reep van Tony’s Chocolonely

Humor: deze Moederdag-reep van Tony’s Chocolonely

Lifestyle 8-05-2017

Dat ze bij Tony's Chocolonely humor hebben, wisten we al. Maar nu heeft Tony's een briljante Moederdag-special uitgebracht: een heerlijke choco-reep met een briljante wikkel!

Dit moet je zien!

Humoristische wikkel

Op de knalroze wikkel valt te lezen: 'MAM, JE HEBT EEN DIKKE REEP'

...verdiend.

Hilárisch. Als je het ons vraagt.

Favoriete chocolade

De smaak van deze reep? Witte choco met knettersuiker en framboos. Maar je kunt de wikkel ook bestellen in combinatie met je favoriete classic-smaak óf de favoriete smaak van je eigen moeder – als je nog op zoek bent naar cadeau-inspiratie. Met zo'n gepersonaliseerde reep kun je eigenlijk niet de mist in gaan.

Bron: Facebook/TonyschocolonelysNL

Over Malou de Bruin

Ik ben Malou (35), moeder van Evy (3). Ik geef je ook een klein inkijkje in mijn leven met – en de grillen van – een peuter. Don’t worry: geen eindeloze lofzang op het moederschap, want het is niet altijd even fantastisch. 

Reacties

  • solekaka101@gmail.com 09-05-2017 0:11

    Mijn naam is Shole Kakhaz. Dit is een zeer vrolijke dag van mijn leven vanwege de hulp die Dr.Akobe heeft me gegeven door mij te helpen mijn ex man terug te krijgen met zijn magische en liefde spelling. Ik was 6 jaar getrouwd en het was zo verschrikkelijk omdat mijn man echt op me was bedriegen en was op zoek naar een echtscheiding maar toen ik over Dr.Akobe e-mail kwam op het internet over hoe hij zo veel mensen heeft geholpen om hun ex terug te krijgen En helpen bij het vaststellen van de relatie. En maak mensen gelukkig in hun relatie, ik legde mijn situatie aan hem uit en zoek dan zijn hulp maar tot mijn grootste verrassing vertelde hij me dat hij mij met mijn zaak zal helpen en hier ben ik nu aan het vieren omdat mijn man Is totaal veranderd voor goed. Hij wil altijd bij me zijn en kan niets zonder mijn heden doen. Ik geniet echt van mijn huwelijk, wat een geweldige feest. Ik zal doorgaan met het testen op internet omdat Dr.Akobe echt een echte spellaster is. HEEFT U HULP NODIG CONTACT DOCTOR Akobe NU VIA EMAIL: .(JavaScript must be enabled to view this email address) of bel +2348054662252 of +2348142307304. Hij is het enige antwoord op je probleem en laat je je gelukkig voelen in je relatie.and zijn ook perfect in 1 LOVE SPELL 2 WIN EX BACK 3 FRUIT VAN DE WOMB 4 PROMOTION SPELL 5 BESCHERMINGSGELIJK 6 SPESIALE SPELL 7 GOEDE SPELLEN SPEL 8 LOTTERIJ SPELLEN En de zaak van de rechtbank.

    U kunt ook zijn website bezoeken:

    https://www.akobemagiclovespells.com

    Meer artikelen uit ons netwerk