Met stip de leukste dip!

Lifestyle 5-09-2016
Met stip de leukste dip!

Met stip de leukste dip!

Lifestyle 5-09-2016

Eveline is moeder van Ravi (8), Ella (10) en Kate (12). Als de kids uit school komen, begint de drukte pas echt. Sportclubjes, muziekles, vriendjes. Maar na een lange schooldag willen de kids eerst een tussendoortje natuurlijk. En Eveline weet precies wat ze lekker vinden!

Een drukke dag

Het is maandag, de drukste dag van de week, bij ons thuis. Mijn man Eugène maakt op maandag altijd een lange dag op zijn werk en zelf werk ik thuis. Ik heb een eigen bedrijfje in kinderkleding en moet op maandag altijd alle orders van het weekend verwerken. Voor ik het weet is het al drie uur en moet ik de jongste twee ophalen van school. We hebben haast, want Ravi zijn judoles begint om half vijf en voor die tijd moet ik Ella nog afzetten bij vioolles.Kate komt op maandag rond vier thuis van school en wilt vaak ook nog een lift naar de hockey.

Het favoriete tussendoortje

Gelukkig heb ik van het weekend de koelkast al goed gevuld want de kids hun maagjes rommelen al ze uit school komen. We hebben net genoeg tijd voor een snelle snack. Vlug maak ik een kan limonade en geef ze een lekker tussendoortje. Hoewel een appel of een koekje er altijd in gaan is het favoriete tussendoortjes van alle drie mijn kinderen een bakje Cheez Dippers van 'La Vache qui rit'. En dat begrijp ik wel. De verpakking ziet er leuk uit, de sticks zijn leuk om te dippen en bovendien zijn de dippers gewoon hartstikke lekker -ik dip er zelf vaak ook stiekem een paar mee. Nadat het bakje Cheez Dippers is verorberd, pakt iedereen snel zijn spullen en kan het racen naar alle clubjes beginnen!

Waarom ik zo'n fan ben van Cheez Dippers?

In tijden waarin we toch wat meer met gezond eten bezig zijn vind ik het een groot pluspunt dat Cheez Dippers geen toegevoegde kleurstoffen en conserveermiddelen bevat én dat vergeleken met andere tussendoortjes het aantal gram suiker ook laag is! Sinds kort is er ook een nieuwe variant met pizzasmaak (bij Jumbo) en die hoort - met drie pizzalovers in huis - ook direct op het favorietenlijstje thuis!

Voordat het tijd is voor de sportclub en muziekles dippen Kate, Ella en Ravi snel hun bakje Cheez Dippers leeg!

Op het schoolplein

Ook op het schoolplein heb ik al veel positieve reacties gehoord van andere moeders. Blijkbaar zijn niet alleen bij ons thuis, maar ook bij vriendjes en vriendinnetjes de dippers een groot succes! Zo is ook de kleine Roos- die net op de kleuterschool is begonnen - al helemaal dol op haar bakje Cheez Dippers. En voordat Mick naar tennisles  gaat, wordt er nog snel wat weggedipt. Mijn vriendin Eva heeft ook drie kleine smulpapen in huis. Haar kleine Bobbi rent altijd direct naar de koelkast om een bakje Cheez Dippers te pakken voordat haar grote broers haar voor zijn!


Voor kleine Roos en haar broertje Puck zijn de Cheez Dippers het favoriete tussendoortje


Voordat Mick naar tennisles gaat, geniet hij nog snel van een bakje Cheez Dippers en een spannend verhaal!


Bobbi en haar vriendin Rosa smullen snel van hun Cheez Dippers van La Vache qui rit voordat de grote broers van Bobbi  alles opeten.Advertisement

Meer artikelen uit ons netwerk