Shoppen bij Tas-ka in Den Haag: voor jezelf en kids

Lifestyle 30-04-2016
Shoppen bij Tas-ka in Den Haag: voor jezelf en kids

Shoppen bij Tas-ka in Den Haag: voor jezelf en kids

Lifestyle 30-04-2016

Ben je van plan om fijn dagje te gaan shoppen in Den Haag? Ga dan zeker even kijken bij de gave winkel Tas-ka in de Prins Hendrikstraat!

Tas-ka is een initiatief van Ontwerpburo Tas-ka, dat is opgericht door Jantien Baas en Hester Worst. Naast hun eigen collectie verkopen ze ook ontwerpen van andere vormgevers in de winkel. Collected by Tas-ka is een verzameling producten van over de hele wereld.

Shoppen voor jezelf én kind: héél vervelend...

Toffe accessoires, mooie items voor in de keuken en stoffen met gave prints zijn allemaal te vinden aan de rechterkant van de winkel, die speciaal voor volwassenen is ingericht. Nátuurlijk moet je ook nog even voor je kind shoppen: wie weet wat voor mooie knuffel, shirtje of origineel speelgoed je op de kop kunt tikken. Check hiervoor de linkerkant van de winkel, ook wel Tas-Ka Inimini. Zeker de moeite waar om een kijkje te nemen.

Hoe, wat en waar?

Collected by Tas-ka is te vinden aan de Prins Hendrikstraat nummer 98+104 in Den Haag. De winkel is open van dinsdag tot en met vrijdag van 12:00 tot 18:00 en op zaterdag van 10:00 tot 17:00. En ben je niet in de buurt? Ga dan heerlijk vanuit je luie stoel online shoppen!

Foto's: Collected by Tas-ka

Over Citymom

Ik ben Bettina Neseker en woon samen met mijn vriend, dochter Bobbi en zoon Fitz in Amsterdam Oud-West. 

Reacties

Meer artikelen uit ons netwerk