Interieurpareltjes van By June

Lifestyle 6-08-2015
Interieurpareltjes van By June

Interieurpareltjes van By June

Lifestyle 6-08-2015

Oeh, wat een mooie spulletjes! Ik word er hebberig van en dat is niet goed, want Otis' kamertje is eindelijk bijna af! De twee schoonzussen Lisa en Berinda hebben een fantastisch gevoel voor stijl en interieur, wat je direct terug ziet in hun eigen lijn ‘By June’.

Frisse kleuren in combinatie met natuurlijke materialen en duurzame ontwerpen met een Scandinavische touch. Alles van hun eigen collectie wordt lokaal en met de hand gemaakt. I like it!

Bijzondere details

Heb je niet zoveel ruimte? Dan is het ledikant met stoeltje ineens ideaal! Handig voor een babymaaltijd in welke vorm dan ook. Ook als ze wat groter zijn om zelf op te zitten en waarschijnlijk op te klimmen. Heb je gezien dat alle pootjes verschillend zijn? Te gek die bijzondere details!

Hands on the baby please!

Die commodekast met die geometische vormen is toch ook prachtig? Daar wil je volgens mij de hele tijd aanzitten, maar hands on the baby please! De meubels en accessoires passen qua kleur en stijl perfect bij elkaar. Mocht dit je smaak zijn en je hebt een aardig budget, dan ben je hier met een paar klikken klaar.

Fysieke winkel

Op de website en webshop vind je, naast hun eigen lijn, ook andere mooie en originele merken die perfect aansluiten bij hun stijl, zoals Studio Snowpuppe en Bedhuisje. Binnenkort volgt er zelfs een fysieke winkel in Arnhem! Nice! By June gaat als een speer en dat verbaast mij niets als ik naar de collectie kijk!

Over Oh yeah baby

Ik ben Claudia, een enthousiaste, 30-something, tekstschrijvende en bloggende moeder van Otis.

Reacties

Meer artikelen uit ons netwerk