Viral: co-ouders plus stiefouders zijn een top team!

Opvoeding 20-04-2017
Viral: co-ouders plus stiefouders zijn een top team!

Viral: co-ouders plus stiefouders zijn een top team!

Opvoeding 20-04-2017

Als ouders gaan scheiden kan dat een hoop gedoe opleveren: het vergt immers veel aanpassingen van ouders én kids. Als er vervolgens ook nog een stiefmoeder en stiefvader bij komen wordt het helemaal ingewikkeld. Máár: dat hoeft niet!

Althans, dat bewijst de foto van dit samengestelde gezin. Deze vier (!) ouders laten letterlijk zien dat zij een sterk team vormen in de opvoeding van hun dochtertje...

Team foto

De foto van het vierkoppige supporters-team werd door stiefmoeder Emilee Plaayer op Facebook geplaatst. Onder de foto schreef ze: "Vanwege ons gezin zal ik nooit geloven dat co-ouderschap niet werkt! Ik weet vanuit mijn eigen ervaring dat het wel kan werken! Kies wat het beste is voor jou en je kind en dan valt alles op z’n plek.” De foto ging viral en leverde ontzettend veel positieve reacties van andere gezinnen op.

De normaalste zaak

In een interview met Huffingtonpost vertelt Emilee dat deze gezamenlijke support de norm voor het samengestelde gezin is. “We vinden het belangrijk om zoveel mogelijk met z’n allen bij de voetbalwedstrijden aanwezig te zijn. We zitten altijd samen bij elkaar en moedigen Maelyn aan als één familie.”

Het goede voorbeeld

Maar ook buiten het voetbalveld is het samengestelde gezin een sterk team. Zo vertelt Clara, de moeder van Maelyn: “We vieren alle verjaardagen samen. We gaan samen op vakantie, we komen bij elkaar op bezoek, we doen letterlijk alles samen.” Emilee voegt daar aan toe: "Respecteer iedereen binnen het gezin, want de manier waarop jij de ander behandelt, zegt veel over jezelf." 

Wij zeggen: R.E.S.P.E.C.T voor dit gezin!

Bron:  The Huffington Post

Over Milou Sanne

Mijn naam is Milou en ik ben stagiaire webredactie voor de online titels van Mama Media Group. 

Reacties

Meer artikelen uit ons netwerk