Ouders

Ouders · 23. april 2018
Jullie hebben een huisje, boompje en beestje en jullie geluk kan niet op. Maar hebben jullie ook een gezonde relatie? Vink ze af: 1. Ruimte om dingen voor jezelf te doen Natuurlijk doen jullie graag dingen samen. Maar een dagje zonder elkaar op pad is af en toe ook heel fijn. Hierdoor blijf je ook jou. 2. Vertrouwen Als hij een mannenweekend met z'n vrienden heeft raak jij niet direct in paniek, je wenst hem veel plezier en geniet van een rustig weekend met de kids. Zijn afschrijvingen en mails...
Ouders · 23. april 2018
Het is één van de leukste, maar ook moeilijkste dingen die je moet doen voor de geboorte van je kind: het verzinnen van de perfecte naam. Want wat als de naam écht niet bij je kind blijkt te passen? Of dat je ‘m achteraf toch niet zo mooi vindt?

Ouders · 16. april 2018
Judith* (43) heeft liever niet dat haar dochter klasgenootjes mee naar huis neemt. "Ik heb enorm veel moeite met vreemde kinderen in mijn huis."
Ouders · 16. april 2018
Lego, auto's, Barbie's, Playmobil... Welk speelgoed vindt jouw kind het aller, allerleukst? Let er eens op... Dit zegt namelijk al veel over de persoon die je kind later als volwassene wordt.

Ouders · 16. april 2018
Wie kunnen nieuwe gezinsauto’s beter testen dan de mensen voor wie ze gemaakt zijn? Maak kennis met de Autocar Crèchetest: ons Junior Testpanel dat op geheel eigen wijze te werk gaat. Het eerste ‘slachtoffer’? De Opel Grandland X! Door Roland Tameling Fotografie studio currus