De 10 raarste sekswetten ter wereld

Ouders 7-01-2017
De 10 raarste sekswetten ter wereld

De 10 raarste sekswetten ter wereld

Ouders 7-01-2017

Je moeder die mee moet kijken wanneer je ontmaagd wordt en seks met een levende vis. Klinkt absurd? Is het ook. Zeker wanneer je bedenkt dat hier serieuze wetten over zijn gemaakt in sommige landen.

Seriously?

1. Vermijd bepaalde plekken

Sommige wetten verbieden het om op bepaalde plekken seks te hebben. Zo mag je in Londen absoluut geen seks hebben op een geparkeerde of rijdende (!) motor en mag je het in het Amerikaanse Utah niet in een ambulance doen. Gebeurt dit wel? Dan wordt je als vrouw bestraft voor een seksuele overtreding én wordt je naam gepubliceerd in de krant. En de man? Die komt er zonder kleerscheuren vanaf.

2. Doodstraf

Masturberen? Dat kun je beter niet doen in Indonesië. Hiervoor krijg je namelijk de doodstraf... 

3. Seksspeeltjes

In het Amerikaanse Arizona mag je maximaal twee seksspeeltjes in je la hebben. Wij zijn benieuwd wie dit komt controleren...

4. Fulltime baan

Het ontmaagden van vrouwen een fulltime job? Yes, in Guam, een eiland vlakbij de Filippijnen, is dat een serieuze baan. Het is namelijk verboden om te trouwen wanneer je nog maagd bent.

5. Wraakzuchtige wet

Wanneer je onwijs boos bent op je vreemdgaande ex ben je in Hong Kong op de juiste plek. Daar mag je 'm volgens de wet vermoorden, maar dan alleen wel met je blote handen. Geen zorgen: de vrouw met wie hij het bed heeft gedeeld, mag je wel op alle mogelijke manieren vermoorden.

6. Levende vis

Seksuele handelingen verrichten met een levende vis... Hell no! Mannen mogen dit in Minnesota niet doen. Vrouwen daarentegen… Daar meldt de wet niks over.

7. Naakt door je hotelkamer

In China mogen vrouwen niet naakt door een hotelkamer lopen. Gelukkig mogen ze dit wél in de badkamer doen. Lucky us!

8. Vermijd een erectie

Het is in een aantal Amerikaanse staten zoals New York, Florida en Utah verboden om een erectie door de kleding van een man te zien.

9. Geen wapens a.u.b.

Dol op wapens? Helaas mag je ze in het Amerikaanse Wisconsin niet gebruiken tijdens de seks. Het is namelijk verboden om een kogel af te schieten wanneer de vrouw een orgasme krijgt. Uhm, right.

10. Hi mom!

In het Colombiaanse Cali hebben ze een wet die je verplicht om alleen seks te hebben met diegene waarmee je bent getrouwd. Niet de meest rare wet, totdat je hoort dat moeders daar bij de eerste keer bij moet zijn… Okay

Over Sanne

Ik ben Sanne, webredacteur en dus dol op schrijven, maar ook op shoppen, etentjes met vriendinnen en veel gezelligheid. 

Reacties

Meer artikelen uit ons netwerk