Geniaal: vrouw laat man aanhouden om zwangerschap bekend te maken

Ouders 10-05-2017
Geniaal: vrouw laat man aanhouden om zwangerschap bekend te maken

Geniaal: vrouw laat man aanhouden om zwangerschap bekend te maken

Ouders 10-05-2017

Ben je zwanger en wil je je partner hiermee leuk verrassen? Het internet barst van creatieve zwangerschapsaankondigingen, vastgelegd op camera. De zwangere Nikki pakte het geniaal aan.

Ze schakelde de hulp in van de politie! Check het filmpje!

Kinderstoeltje

Terwijl Nikki en haar man Jarred op de terugweg zijn vanuit het ziekenhuis, worden ze aangehouden door een agent - die bij het complot hoort. "De reden dat ik jullie aanhoud, is omdat jullie een kind in de auto vervoeren, maar geen kinderstoeltje hebben", hoor je 'm zeggen. "Ik heb geen kind", reageert Jarred direct. "Weet je dat zeker?", vraag de politie. En met dat 'ie dat zegt, houdt Nikki haar zwangerschapstest omhoog.

Bijzondere bevallingsdatum

Het moment dat de papa in spe zijn ogen op de zwangerschapstest laat vallen, is priceless. Daarna heeft Nikki nóg een verrassing in petto: ze is uitgerekend op Jarreds verjaardag. Als dát geen prachtcadeau wordt... Jarred is zo overdonderd, dat 'ie niet meer uit kan brengen dan: "Geweldig! Ik ben gelukkig."

Check ook: Zwangerschapsaankondiging in slow-motion

Bekenden

De agenten in het filmpje zijn bekenden van het stel. Dad to be Jarred kampt namelijk met paniek- en angstaanvallen, door zijn tijd in het leger. Hij leerde de agenten kennen toen hij zo'n aanval kreeg, en zij hem te hulp schoten. "Het zijn goede vrienden én familie van me geworden", aldus Jarred.

Bekijk de geniale zwangerschapsaankondiging:

Ook leuk: 12 briljante zwangerschapsaankondigingen op Instagram

Bron: RTL Nieuws/YouTube

Over Faye Heijnis

Ik ben Faye, journalist in hart en nieren. Voor celebritybabynieuws, films en speculaas mag je me altijd wakker maken. 

Reacties

Meer artikelen uit ons netwerk