Opmerkelijk: moeder geeft zoontje én zijn vriendje borstvoeding

Ouders 8-05-2017
Opmerkelijk: moeder geeft zoontje én zijn vriendje borstvoeding

Opmerkelijk: moeder geeft zoontje én zijn vriendje borstvoeding

Ouders 8-05-2017

Als het om borstvoeding geven gaat, moeten moeders elkaar steunen. Dat is althans de instelling van moeder Jessica Coletti. En daar gaat ze volgens sommigen wel heel ver mee.

Ze geeft borstvoeding aan het kind van een vriendin – wie een jaar geleden nog een volkomen vreemde voor haar was.

Worstelen met borstvoeding geven

Oké, rewind: waarom biedt Jessica haar borst aan aan een stranger? Nou, bij een fotoshoot voor kersverse mama's leerde ze Charlie Interrante kennen. Charlie vertelde haar hoe erg ze worstelt met borstvoeding geven aan haar toen pasgeboren zoontje Mateo. Aangezien Jessica's zoontje slechts 2 maanden jonger is dan Charlies zoontje, aarzelde de mama geen moment: met liefde wilde ze het borstvoeding geven van de moeder overnemen.

Melkbroertjes

Zo gezegd, zo gedaan. De jochies zijn inmiddels beste maatjes en 'melkbroertjes' geworden: al een jaar drinken ze samen uit Jessica's borst. Sterker nog: Charlie is bij Jessica en haar man in huis getrokken. Jessica vertelt: "Als Charlie aan het werk is, let ik op haar zoon. (...) Er is zoveel liefde tussen deze melkbroertjes. We hebben met z'n allen een bijzondere band."

'Walgelijk'

Het verhaal van Jessica, werd gedeeld op de Facebookpagina Mama Bean Parenting. Het doel? Lof oogsten voor borstvoeding geven. Gedeeltelijk lukt dat. Zo reageert Asha: "Ik ben voor gevoede baby's – zolang ze maar een volle buik hebben. Kan me niet schelen hoe." Maar naast complimenten, ontvangt Jessica ook kritiek op het feit dat ze een ander kind dan de hare borstvoeding geeft. "Ugh, walgelijk", reageert Anita. "Geef geen borstvoeding aan het kind van iemand anders. Dat is gewoon fout", vindt Skeller. "Ik zou een andere vrouw echt niet mijn kind borstvoeding laten geven. Borstvoeding is bedoeld als een speciale band tussen moeder en kind. Ik sta hier absoluut niet achter!", zegt Sharonda.

Check ook: Moeder geeft 5-jarige drieling nog borstvoeding

Bron: Medical Daily | Beeld: Facebook

Over Faye Heijnis

Ik ben Faye, journalist in hart en nieren. Voor celebritybabynieuws, films en speculaas mag je me altijd wakker maken. 

Reacties

  • solekaka101@gmail.com 09-05-2017 0:15

    Mijn naam is Shole Kakhaz. Dit is een zeer vrolijke dag van mijn leven vanwege de hulp die Dr.Akobe heeft me gegeven door mij te helpen mijn ex man terug te krijgen met zijn magische en liefde spelling. Ik was 6 jaar getrouwd en het was zo verschrikkelijk omdat mijn man echt op me was bedriegen en was op zoek naar een echtscheiding maar toen ik over Dr.Akobe e-mail kwam op het internet over hoe hij zo veel mensen heeft geholpen om hun ex terug te krijgen En helpen bij het vaststellen van de relatie. En maak mensen gelukkig in hun relatie, ik legde mijn situatie aan hem uit en zoek dan zijn hulp maar tot mijn grootste verrassing vertelde hij me dat hij mij met mijn zaak zal helpen en hier ben ik nu aan het vieren omdat mijn man Is totaal veranderd voor goed. Hij wil altijd bij me zijn en kan niets zonder mijn heden doen. Ik geniet echt van mijn huwelijk, wat een geweldige feest. Ik zal doorgaan met het testen op internet omdat Dr.Akobe echt een echte spellaster is. HEEFT U HULP NODIG CONTACT DOCTOR Akobe NU VIA EMAIL: .(JavaScript must be enabled to view this email address) of bel +2348054662252 of +2348142307304. Hij is het enige antwoord op je probleem en laat je je gelukkig voelen in je relatie.and zijn ook perfect in 1 LOVE SPELL 2 WIN EX BACK 3 FRUIT VAN DE WOMB 4 PROMOTION SPELL 5 BESCHERMINGSGELIJK 6 SPESIALE SPELL 7 GOEDE SPELLEN SPEL 8 LOTTERIJ SPELLEN En de zaak van de rechtbank.

    U kunt ook zijn website bezoeken:

    https://www.akobemagiclovespells.com

    Meer artikelen uit ons netwerk