Vrouw high na ivf: “George Clooney heeft mijn eitjes geoogst!”

Ouders 21-04-2017
Vrouw high na ivf: “George Clooney heeft mijn eitjes geoogst!”

Vrouw high na ivf: “George Clooney heeft mijn eitjes geoogst!”

Ouders 21-04-2017

Kayleigh Young onderging voor de derde keer een ivf-behandeling. Toen ze uit de narcose ontwaakte, kwam ze met een mooi verhaal aanzetten: het was namelijk Hollywood hunk George Clooney die de punctie uitvoerde. Ja, écht.

Nee, niet dus. De stiefzus van Kayleigh filmde haar toen ze net uit haar narcose ontwaakte en high op cloud nine vertoefde. Nu vliegt ze het internet over.

Ivf geslaagd dankzij George

"George Clooney deed mijn ivf-behandeling en hij heeft 25 eitjes geoogst", hoor je Kayleigh stellig in het filmpje zeggen. En omdat het George is, heeft de dame met een kinderwens écht het gevoel dat de ivf nu zal slagen. "Ongelooflijk dat ze hem in huis hebben gehaald om de operatie uit te voeren!"

'George heeft mijn vagina gezien'

Ach, laat haar maar lekker in de waan, lijkt haar man te denken. Op de achtergrond hoor je hem namelijk zeggen: "Ja, leuke vent is 'ie!" Maar dat George haar vagina heeft gezien, vindt Kayleigh wel een dingetje. "George heeft mijn vagina gezien. Ik kan het niet geloven." Wij ook niet.

Check het filmpje:

Vader van tweeling dankzij ivf

Hoe Kayleigh de link legt tussen de acteur en haar ivf-behandeling? Misschien kent ze de ziekenhuisserie ER, waarin Clooney een arts speelde. En zelf verwachten George en zijn vrouw Amal een tweeling dankzij ivf!

Check ook: Kersverse moeder high van morfine: “Wat, ben ik bevallen?!”

Bron: Daily Mail/YouTube

Over Faye Heijnis

Ik ben Faye, journalist in hart en nieren. Voor celebritybabynieuws, films en speculaas mag je me altijd wakker maken. 

Reacties

Meer artikelen uit ons netwerk