Stoere vader verovert het internet met dochters pop

Ouders 9-05-2017
Stoere vader verovert het internet met dochters pop

Stoere vader verovert het internet met dochters pop

Ouders 9-05-2017

Ouders doen álles voor hun kinderen. Daar is Keenan Watkins living proof van. De vader kwam namelijk een wat 'gênante' belofte na aan zijn 10-jarige dochter.

Ze had hem gevraagd om haar pop – Davey – een dag lang overal mee naar toe te nemen én een nieuwe outfit voor 'm te scoren. 

Babykleertjes voor pop

Voo'r hij het wist, had Keenan ja gezegd. En dus ging de stoere papa – een bebaarde, 'beer van een vent' – inclusief tattoos, met pop Davey op stap. Om te shoppen, terwijl zijn dochtertje op school zat. 'Wat zullen ze wel niet van me denken', dacht Keenan toen hij de winkel binnenstapte, de pop in het zitje van een winkelwagen plaatste en aan een medewerkster vroeg waar de kleertjes voor pasgeborenen hingen.

Freak

De goedzak werd vriendelijk geholpen. "Ze vond me gelukkig geen freak", schrijft Keenan op de Facebookpagina Love What Matters. "Ik koos een paar outfits, checkte of de pop ze paste en nam twee sets kleertjes mee naar de kassa." Daar werd hij weer geholpen door de sympathieke winkelmedewerkster. "Ze oordeelde niet. (...) De pop kreeg een mooie sticker en we maakten nog wat foto's voor mijn dochtertje." 

Als dat geen liefde is...

Diezelfde winkelmedewerkster deelde, nog vóór de vader het zelf deed, haar kant van dit mooie verhaal op Love What Matters. "Hoe goed zorgt hij wel niet voor zijn dochter, als 'ie haar speelgoed al zo lief verzorgd. Geweldig ouderschap als dit, verdient erkenning. Deze man zette zijn trots opzij om te shoppen met een pop, om zijn kleine meid gelukkig te maken. Als dat geen liefde is!" 

Vader van het jaar

Keenan verovert het internet en wordt overladen met complimenten. Hij blijft er nuchter onder: "Ik ben gewoon een papa die wil dat zijn kinderen écht begrijpen dat ik van ze hou. Ik wil dat ze gelukkig zijn, en hoe gênant de situatie ook uit kan pakken: ik kom mijn beloftes aan hen na. Ik, vader van het jaar? Denk het niet. Vader? Zeker weten!" 

Bron: Good Housekeeping/Facebook Love What Matters

Over Faye Heijnis

Ik ben Faye, journalist in hart en nieren. Voor celebritybabynieuws, films en speculaas mag je me altijd wakker maken. 

Reacties

Meer artikelen uit ons netwerk