Personal

Laat je inspireren door bijzondere verhalen, vind advies voor opvoedings- en relatieproblemen of bekijk indrukwekkende (foto)reportages.
TaboemoederPersoonlijkBrieven aan StevenColumnOpvoedingRelatieReportageCelebReal life

Met deze tips voel jij je de hele dag fris en...

Wil jij je de hele dag fris en fruitig blijven voelen? De volgende tips kunnen je helpen. Zo blijf je behalve mama ook nog een beetje mens.

Taboemoeder: ‘Ik geef borstvoeding aan mijn 7-jarige zoon’

Caroline gelooft in een zo natuurlijk mogelijke leefwijze. Daar hoort voor haar ook borstvoeding bij. Zelfs nu haar zoon zeven jaar oud is.

Blog: ‘Mijn dochter verandert steeds meer in een paardenmeisje’

De dochter van Alexandra heeft een milde obsessie met paarden ontwikkeld. Een ontwikkeling die haar moeder wel herkent van vroeger.

Taboemoeder: ‘Mijn kinderen eten voornamelijk magnetronmaaltijden’

Cindy is dol op haar kinderen, maar één ding krijgt ze met geen mogelijkheid voor elkaar: 's avonds een gezonde maaltijd op tafel zetten. En dus is het friet en magnetronmaaltijden wat de klok slaat.

Brieven aan Steven Pont: ‘Peuterspeelzaal of kinderdagverblijf?’

Steven Pont over de keuze of je je kind als voorbereiding op de 'echte school' naar een peuterspeelzaal of naar een kinderdagverblijf moet laten gaan.

Taboemoeder

Janneke: ‘Door mijn OCD durf ik niet aan kinderen te beginnen’

Janneke leeft het grootste deel van haar leven al met OCD. Nu ze op de leeftijd komt om kinderen te krijgen, worstelt ze hier extra mee.

Brieven aan Steven