Personal

Laat je inspireren door bijzondere verhalen, vind advies voor opvoedings- en relatieproblemen of bekijk indrukwekkende (foto)reportages.
TaboemoederPersoonlijkBrieven aan StevenColumnOpvoedingRelatieReportageCelebReal life

Blog: ‘Hoe het geluk langzaam weer terugkeert na de miskraam’

Lilou maakte een verdrietige miskraam mee. In haar column vertelt ze hoe ze verdergaat en hoe de rest van het gezin met deze klap omgaat.

Blog: ‘In Denemarken laat je je kind gewoon buiten in de...

Loop je langs een Deens koffietentje, dan kan het zomaar zijn dat je een kinderwagen op de stoep ziet staan. Met een slapend kindje erin.

Blog: ‘Mijn baby van tien maanden begint aan zijn puberteit’

Terwijl de temperaturen dalen met de snelheid van een inductiekookplaat en iedereen zich voorbereidt op de Finse ijstijd, begint mijn baby van tien maanden aan zijn puberteit.

Taboemoeder: ‘Ik zet mijn kinderen tegen hun vader op’

Jolien en haar ex zijn verwikkeld in een nare vechtscheiding. Hoe hard ze het ook probeert, het lukt haar niet om positief te zijn tegen haar kinderen over hun vader.

Blog: ‘Ik ben wel weer toe aan vakantie!’

Alexandra gaat lekker een weekje kamperen met haar gezin. Maar dat is af en toe nog niet makkelijk, met zo'n eigenwijze peuter op sleeptouw!

Taboemoeder

Taboemoeder: ‘Ik stond mijn kind af ter adoptie’

Lieve (36): Ik heb nooit kinderen gewild. Mijn eigen ouders waren niet bepaald leuke mensen, en al helemaal niet tegen mij. Dit heeft behoorlijk...

Brieven aan Steven