Personal

Laat je inspireren door bijzondere verhalen, vind advies voor opvoedings- en relatieproblemen of bekijk indrukwekkende (foto)reportages.
TaboemoederPersoonlijkBrieven aan StevenColumnOpvoedingRelatieReportageCelebReal life

Een Finse babyochtend: ‘Zoek je vrienden? Krijg een kind!’

Zoek je vrienden, krijg een kind! Of vindt er een die je mag lenen. Want zelfs als uitwisselingsstudent had ik niet zoveel activiteiten met de locals als nu.

Henk van Straten: Puberteit

De afgelopen weken of zelfs maanden verklaar ik steeds opnieuw dat het zover is. ‘Nu is het officieel,’ zeg ik dan. De puberteit doet zijn intrede.

Blog: ‘Ik hoop dat mijn moeder ons kan zien en weet...

Praten over bevallingen en de kraamtijd maakt emoties los in Catharina. Al haar groepsgenoten hadden hulp van hun moeder, maar zij moet haar missen.

Brieven aan Steven Pont: ‘Mijn zoon lust niks’

Beste Steven, Mijn zoon van 8 is een moeilijke eter, en dat is eigenlijk al zo vanaf zijn 6de. Daarvoor at hij redelijk goed, maar...

Blog: Op bezoek bij een school in Liberia

Marije bezoekt met haar kinderen een van de scholen die het project van haar man van voeding voorziet. Het maakt grote indruk op haar en de kids.

Taboemoeder

Taboemoeder: ‘Ik wil liever een kind van zijn broer’

Esther houdt van haar man, maar zijn broer heeft duidelijk de betere genen. Dit brengt haar aan het twijfelen wie de vader van haar kind moet zijn.

Brieven aan Steven